Het belteam van Kunstwerk! heeft 120 vaste bezoekers verrast met een telefoontje.
Het belteam van Kunstwerk! heeft 120 vaste bezoekers verrast met een telefoontje. (Foto: Kunstwerk!)

Kunstwerk! pakt de draad weer op

In deze snelle tijd van beeldbellen, mailtjes en social media, zou je een handgeschreven kaartje of een telefoontje bijna ouderwets kunnen noemen. Toch is het een heel bewuste keuze van Kunstwerk! om dit juist nu wel te doen.

Steekproefsgewijs zijn er ruim 120 vaste theaterbezoekers van Het Musiater gebeld, ook is er een handgeschreven kaart verzonden naar alle organisaties, koren, dansinstellingen en scholen die Het Musiater regelmatig afhuren. Daarnaast worden op dit moment de sponsors/partners van Kunstwerk! ook persoonlijk gebeld.

“Persoonlijk contact werkt! Men zit veelal thuis, we willen weten hoe het met onze bezoekers, klanten en partners gaat. Op deze manier horen we pas echt hoe het ervoor staat. We krijgen hartverwarmende reacties, men leeft ook erg met ons mee en hoopt dat ze bijvoorbeeld weer snel kunnen genieten van een voorstelling of tentoonstelling. Tijdens dit persoonlijke contact kan men zijn of haar verhaal doen en is gelijk op de hoogte van de laatste stand van zaken bij Kunstwerk! en wij hopen dat ze ons niet vergeten", aldus een enthousiaste Tessa Helmink-de Jong, verantwoordelijk voor de Marketing & PR bij Kunstwerk!.

Live muziekles
De bibliotheek is inmiddels ook alweer een tijdje, met gepaste openingstijden, geopend en de individuele muzieklessen zijn inmiddels weer begonnen. Alhoewel de online muzieklessen prima gingen en hier veel positieve reacties op kwamen, gaat er uiteraard niets boven een 'live' muziekles van je muziekdocent. Zo dachten de muziekschooldocenten en leerlingen van Kunstwerk! er ook over.

Dinsdag 2 juni was het zover, eindelijk was de muziekschool in Het Musiater weer open. Compleet met rode loper, afzetlint en handgel. Uiteraard met inachtneming van de voorzorgsmaatregelen van het RIVM, maar met creatieve oplossingen is het minstens zo gezellig als normaal. Dat bleek wel uit de reactie van diverse muziekschoolleerlingen. Zo vertelde Wieke Scholten (8), die keyboard-les krijgt van George Liebrand, naderhand: "Online les was leuk, maar het beeld liep soms vast. Nu zie ik George weer en dat vind ik veel gezelliger." Finn Hentjes (10) was ook blij dat hij zijn drumdocent Fred Lankamp weer in het echt zag: “Ik heb het samenspelen met Fred heel erg gemist. Samen lekker live drummen!"

Open Dag
Mocht je geïnteresseerd zijn in een muziekles? Op zaterdag 4 juli wordt tussen 11.00 en 13.00 uur wordt de Open Dag van Kunstwerk! Muziekschool gehouden in Het Musiater. Compleet met live band en een muzikale gadget voor thuis, belooft het ook nu weer een gezellige Open Dag te worden. Ga voor meer informatie naar de onderstaande website.

liemerskunstwerk.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden