Hans en Rob van Rouwendaal geven op zaterdag 27 juni rondleidingen, waarbij ook de woningen die nog in aanbouw zijn coronaproof kunnen worden bezichtigd.
Hans en Rob van Rouwendaal geven op zaterdag 27 juni rondleidingen, waarbij ook de woningen die nog in aanbouw zijn coronaproof kunnen worden bezichtigd. (Foto: René Nijhuis Fotografie)

Open huis Hof van Hamerden

Het open huis van woonwijkje Hof van Hamerden in Westervoort, dat in april vanwege de coronacrisis werd afgelast, wordt zaterdag 27 juni ingehaald. Belangstellenden zijn van 10.00 tot 12.00 uur welkom op de bouwplaats achter rijksmonument Huis Hamerden, op de hoek van de Hamersestraat en de Rivierweg.

Hof van Hamerden is voorlopig het laatste nieuwbouwwijkje van Westervoort. De Van Rouwendaal Groep, die eerder Huis Hamerden in oude glorie herstelde, realiseert er 23 boerderijwoningen. Onlangs is begonnen met de laatste fase. Er zijn nog enkele woningen te koop. De woningen zijn zeer ruim, met mogelijkheden voor wel zeven slaapkamers. Bovendien hebben kopers maximale invloed op de indeling en afwerking.

Landelijke uitstraling
Andere belangrijke pluspunten zijn het wooncomfort en de ruime tuin, centrale ligging en landelijke uitstraling. Ook zijn de woningen energieneutraal, wat steeds meer hypotheekverstrekkers meewegen. De stroom komt van eigen zonnepanelen op een veld aan de rand van het wijk. Een warmtepomp maakt het gebruik van gas overbodig. Hof van Hamerden grenst aan een natuurgebied van Stichting Natuurmonumenten. Rond een grote vijver is een prachtig bos ontstaan. 

Meer informatie staat op www.hofvanhamerden.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden