Foto’s insturen voor ‘Liemers in Beeld’

Op de site liemersinbeeld.nl is een historisch foto-overzicht van de Liemers te zien. De afbeeldingen komen uit de collecties van Kunstwerk! Liemers Museum en Liemerse historische verenigingen. Heel veel grote en kleine ‘Liemerse zaken’ komen aan bod, zoals de aanleg van de Betuwelijn, schuttersfeesten, processies (foto) en huis-tuin-en-keuken foto’s van inwoners van deze regio. 

Juist die laatste categorie is de moeite van het bekijken waard. Daarom wil ‘Liemers in Beeld’ proberen de site uit te breiden met meer foto’s gemaakt in thuissituaties. De redactie roept iedereen op foto’s in te sturen. Foto’s van je gezin, van activiteiten, van een gezellig samenzijn, van je coronakapsel, alles kan. 

Iedereen die in de Liemers woont kan meedoen, jong en oud. De leukste foto's worden beloond met een prijs. Foto's kunnen tot woensdag 30 september worden gemaild naar: fotowedstrijd@liemersinbeeld.nl. Zo vertellen we samen het verhaal van de Liemers.

‘Liemers in Beeld’ is een samenwerkingsverband van alle historische verenigingen in de Liemers, Kunstwerk! Liemers Museum en het Streekarchivariaat Liemers en Doesburg.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden