‘Jullie hebben een groot hart’


Foto:

‘Jullie hebben een groot hart’

Voor MKB Duiven is de haringparty een van de hoogtepunten van het jaar. De party bestaat uit een netwerkavond voor de leden én de overhandiging van 300 stuks Hollandse Nieuwe aan Duivense ouderen. De haringparty ging onlangs door corona niet door, maar de ouderen konden maandagmiddag wel smullen van Hollandse Nieuwe. 

Op de foto zijn visboer Helmut Teben van Visspecialist De Laak en MKB-voorzitter Theo de Reus te gast bij verzorgingstehuis Liemerije, waar de vrijwilligers Mettie Geurtsen (links) en Fien Dorr de haringen in ontvangst namen. Links op de foto teamleider Hans Meijer. In woonzorgcentrum Thuvine werden de haringen overhandigd aan Helmi Ermes en Henk Gerritsen. De tour eindigde in de Parkflat, waar de haringen werden overhandigd aan Annie van Elferen en Henk Veltkamp.

De klant is koning bij ondernemend Duiven. Speciaal voor Parkflatbewoner Piet Dikker die geen rauwe haring lust, had MKB Duiven daarom een potje rolmops meegebracht. Namens de Parkflatbewoners gaf vrijwilligster Hetty van 't Slot als blijk van waardering een cadeautje aan visboer Helmut Teben, want: "jullie hebben een groot hart".

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden