Uw krant bezorgd door Willems


Dennis Goudriaan (rechts) van Service en Verspreidingsbureau Willems samen met collega Robert Simon.
Dennis Goudriaan (rechts) van Service en Verspreidingsbureau Willems samen met collega Robert Simon.

Uw krant bezorgd door Willems

Vanaf woensdag 1 juli wordt de Duiven Post en de Westervoort Post bij u bezorgd door Service en Verspreidingsbureau Willems uit Duiven. Zoals eerder gemeld heeft Willems de bezorging overgenomen van Reko Verspreidingen uit Westervoort. Eigenaar Dennis Goudriaan van Willems is blij met de opdracht. “Een mooie aanvulling op ons pakket.”

Dennis Goudriaan draait er niet omheen. Het zat hem altijd al dwars dat de Duiven Post niet werd verspreid door een Duivens bedrijf. Aan die situatie is nu een eind gekomen. Dennis: “Van oudsher zaten de postenkranten bij Henry Reijers van Reko. Henry raakte de laatste jaren op leeftijd en wilde al een tijd stoppen, maar het heeft toch nog flink lang geduurd voor het zover is. Met ingang van vandaag dan eindelijk, 1 juli. De Westervoort Post doen we nu ook en de Zevenaar Post deden we al. Voor die krant krijgen we wel Giesbeek, Lathum en Angerlo erbij. Die dorpen deed Reko tot vorige week.”

Service en Verspreidingsbureau Willems is een bekende in de markt. Het bedrijf werd ruim 27 jaar geleden opgericht door Jan en Willy Willems uit Duiven. Begin 2018 droegen ze het over aan hun dochter Diana en schoonzoon Dennis Goudriaan, die op dat moment al jarenlang in het bedrijf werkzaam was. Dennis Goudriaan weet inmiddels waar hij aan is begonnen. De verspreidingswereld is niet bepaald een kalme zee. Dennis: “Op het verspreiden van folders hebben we ingeleverd, dat wordt minder. Daar staat tegenover dat onze pakketdienst groeit omdat er steeds meer online wordt geshopt. Wij verspreiden voor PostNL en DHL. De concurrentie is wel moordend en de marges zijn klein. Het vraagt veel van je ondernemerschap om in de race te blijven, maar dat lukt.”

De uitbreiding die zorgde voor een gestage groei de afgelopen jaren, zit in het buitenlandtransport, waarmee Willems de werkzaamheden heeft uitgebreid. Dennis: “Met zes auto’s rijden we alleen op het buitenland. Die verbreding heeft ons goed gedaan en datzelfde verwacht ik van de verspreiding van de postenkranten die we er nu bij hebben gekregen. Goede krantentitels die zorgen voor een structurele uitbreiding van onze werkzaamheden.”

Dennis Goudriaan denkt niet dat kranten aan hun laatste etappe bezig zijn. “Ik merk in mijn omgeving dat de Duiven Post goed wordt gelezen. Voor veel mensen geldt dat ze toch graag een krant in handen hebben in plaats van naar een scherm zitten turen. Daarom denk ik dat er zeker de komende tien jaar nog ruimte is voor een goede huis-aan-huis-krant. Mogelijk zelfs langer, maar voorspellingen voor de lange termijn zijn lastig. Je weet niet wat er gebeurt en hoe dingen lopen.”

Willems doet haar best de bezorging van de kranten minstens zo goed te doen als Reko. Mocht er toch iets misgaan, meld dat dan telefonisch (0316 262 263) of via email (info@willemsverspreidingen.nl). De krant bezorgen? Vul het aanmeldingsformulier in op www.willemsverspreidingen.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden