Beachvolleybalclinic met topspelers

Beachvolleyballiefhebbers kunnen vandaag (donderdag 9 juli) een uur lang hun hart ophalen. Van 17.30 tot 18.30 uur geven de internationals Stefan Boermans en Steven van de Velde een clinic bij volleybalvereniging Livo in Duiven. Het spektakel vindt plaats op Livo Beach aan De Nieuweling 5. De toegang is gratis.

De clinic is onderdeel van de TeamNL Beach Tour van volleybalbond Nevobo. De tour is een idee van bondscoach Victor Anfiloff en wordt georganiseerd door projectleider Christiaan Varenhorst, die zelf ook international is. Varenhorst: "Alle teams zijn door de coronacrisis voor het eerst een hele zomer in Nederland en dat biedt ons de kans dit te doen.”

De TeamNL Beach Tour staat niet op zichzelf. De Nevobo startte recent ook het project SchoolVolley+. In het kader daarvan bezoeken volleybal- en beachvolleybalinternationals basisscholen om clinics te geven. Zo proberen ze de jeugd te stimuleren in beweging te komen (of te blijven). Op de foto Steven van de Velde (rechts) die morgen in Duiven is, samen met projectleider en collega-international Christiaan Varenhorst.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden