Dartteam B(h)engeltjes nu al klaar voor nieuwe seizoen


Dartteam B(h)engeltjes in vol ornaat met vlnr: Dominic Hengeveld, Ties Willemsen, Dennis van Zetten, Maurice Gudden, Jean-Paul Hengeveld, Remco Kromdijk, Martin Hengeveld en Glenn van Lewe.
Dartteam B(h)engeltjes in vol ornaat met vlnr: Dominic Hengeveld, Ties Willemsen, Dennis van Zetten, Maurice Gudden, Jean-Paul Hengeveld, Remco Kromdijk, Martin Hengeveld en Glenn van Lewe. (Foto: Rene Nijhuis)

Dartteam B(h)engeltjes nu al klaar voor nieuwe seizoen

Ze sloten de niet afgemaakte competitie van dit seizoen af op de vijfde plaats en kijken nu al uit naar volgend seizoen, de darters van de B(h)engeltjes. Een team dat is verbonden aan Café De Tol in Duiven. Met hun nieuwe shirts zijn ze nu al klaar voor het nieuwe seizoen.

Daarin gaan ze voor niets minder dan de titel in de eerste divisie en daarmee promotie naar de Eredivisie, de hoogste klasse van de Rivieren Darts Bond uit Nijmegen. Met de nieuwste aanwinst Maurice Gudden erbij moet dat kunnen, denkt teammanager Martin Hengeveld uit Westervoort. Zijn bijnaam 'Hengeltje' en het feit dat twee zoons van hem in het team spelen, staan aan de basis van de naam van het team, B(h)engeltjes.

De spelers trainden de afgelopen maanden noodgedwongen thuis. Pas sinds begin juni zijn de wekelijkse oefenavonden bij Café De Tol hervat. Dat was flink wennen, zegt Martin Hengeveld. “We houden ons aan de beperkingen, maar dat betekent wel dat je de ander niet eens een ‘vuistje’ kunt geven. Maar goed, we kunnen weer samen wat doen en met onze nieuwe, gesponsorde shirt zijn we nu al helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden