Zangeres Martine Fleming presenteert achtste single


Martine Fleming.
Martine Fleming.

Zangeres Martine Fleming presenteert achtste single

'In The Sun' heet het nieuwe nummer van de Westervoortse zangeres Martine Fleming. Het is alweer haar achtste eigen nummer. Martine: “Als iets je passie is dan ben je daar natuurlijk ook graag mee bezig en dan kan het snel gaan.”

Het nieuwe nummer In The Sun gaat volgens haar over jezelf laten zien. “Dit nummer gaat erover dat je uit de schaduw stapt en ‘in het licht gaat staan’. Dat je jezelf meer laat zien zoals je bent. Ik herken mijzelf zeker hierin”, aldus Martine. Ze nam dit nummer weer op in de studio van Ton Snijders, toetsenist en producer, bekend van onder meer Frank Boeijen.

Martine maakte zes jaar geleden de overstap van marketing naar een muziekcarrière. Ze schrijft sindsdien haar eigen nummers, brengt ze uit en treedt op. In het proces van nieuwe nummers maken en uitbrengen doet Martine veel zelf. Niet alleen schrijft ze de muziek, ze werkt mee bij de productie, maakt haar eigen videoclips, artwork (de ‘hoes’ van de cd en het plaatje wat overal op internet te zien is) en andere uitingen.

Martine is als artiest onafhankelijk. Martine: "Het voordeel is dat je de muziek helemaal zelf kunt maken hoe je dat wil, zonder dat je restricties krijgt of voorwaarden waar de muziek aan moet voldoen. Het is dus écht mijn muziek waar ik volledig achtersta."
Het nieuwe nummer ‘In The Sun’ is te beluisteren via Spotify en andere streamingkanalen of te downloaden via iTunes, Google Play en andere downloadportals: https://linktr.ee/martinefleming.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden