De Kornuiten.
De Kornuiten.

Muziekcafé De Lantaern gaat op 5 september weer open

Muziekcafé De Lantaern in Zevenaar opent op 5 september weer haar deuren.Uiteraard zullen alle medewerkers er voor zorgen dat de regels van het RIVM i.v.m. het coronavirus in acht worden genomen. 

De eerste avond van het nieuwe seizoen betreft een Open Podium avond waarop het duo De Kornuiten zal zorgen voor de vrolijke noot met veel humor en leuke liedjes. De band SLIP staat garant voor uitstekende covers vanaf de jaren 60 tot nu. De avond begint om 20.30 uur en is gratis toegankelijk.

Muziekcafé De Lantaern heeft in samenspraak met alle medewerkers besloten om op 5 september weer open te gaan. Uiteraard met in acht neming van de coronaregels van het RIVM is dit heel goed mogelijk. Mede doordat de ruimtes aan de Hooge Bongerd behoorlijk zijn verbouwd. Hierdoor is de zaal groter geworden. Natuurlijk is het anders dan anders. Tafels en stoelen staan op 1.5 meter van elkaar opgesteld. Er zijn looproutes aangegeven en het barpersoneel zal wat afstandelijk moet zijn. Wat wel hetzelfde blijft is het genieten van mooie optredens. 

De twee vrolijke Kornuiten zorgen met zelfgeschreven Nederlandse liedjes en herkenbare verhalen voor de lach en de band SLIP neemt de bezoekers mee naar herkenbare popnummers uit lang vervlogen jaren. Helaas mag er niet gedanst en voluit meegezongen worden. Maar vanuit de stoel lekker mee bewegen met de muziek is niet verboden. We gaan deze avond het stoeldansen uitvinden. U bent van harte welkom! Voor meer informatie www.delantaern.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden