Hou je van zingen en acteren? Geef je dan snel op voor Musiater Theaterbeesten! Dan sta je eind dit jaar op het podium van Het Musiater!
Hou je van zingen en acteren? Geef je dan snel op voor Musiater Theaterbeesten! Dan sta je eind dit jaar op het podium van Het Musiater! (Foto: Kunstwerk!)

Musiater Theaterbeesten (acht tot zestien jaar)

Na het succes van vorig jaar wordt er dit jaar wederom een Sinterklaas en de Musiater Theaterbeesten gehouden. Wil jij acteren, zingen, dansen en meespelen in de Sinterklaas-voorstelling? Doe dan mee met de cursus Musiater Theaterbeesten

In tien lessen van anderhalf uur werk je onder leiding van een dans-, zang- én theaterdocent toe naar een grandioze voorstelling. Iedereen is welkom om zijn talent te laten zien én ontwikkelen.

Twee leeftijdsgroepen
Deze Sinterklaas-voorstelling wordt in samenwerking met het Liemers Jeugdorkest en Liemers Jeugdkoor gemaakt. Bij voldoende aanmeldingen wordt er met twee leeftijdsgroepen gewerkt. Locatie: Het Musiater Zevenaar. Startdatum: 31 augustus. Dag/tijd: maandag 16.30 tot 18.00 uur (van acht tot en met elf jaar), 18.00 tot 19.30 uur (twaalf tot en met zestien jaar). Aantal lessen: tien lessen van negentig minuten. Docenten: Sander Spaan en Jordi van Rootseler. Prijs: € 97,00.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze cursus of andere cursussen van Liemers Kunstwerk! bezoek de onderstaande website.

liemerskunstwerk.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden