Het bekende cabarettrio Enge Buren zou dit voorjaar haar laatste theatertour maken.
Het bekende cabarettrio Enge Buren zou dit voorjaar haar laatste theatertour maken.

Optreden Enge Buren voor tweede keer uitgesteld

Het optreden van Enge Buren op 30 augustus bij Wieleman gaat niet door. Het is de tweede keer dat het optreden wordt uitgesteld. Eerder kon het op 3 april, ook vanwege corona, niet doorgaan. Er is wel een nieuwe datum: 27 december. Kan het dan weer niet doorgaan dan is het over en sluiten.

Het bekende cabarettrio Enge Buren zou dit voorjaar haar laatste theatertour maken. Op 3 april zou het allerlaatste optreden zijn bij Wieleman in Westervoort. Het zalencentrum slaagde er samen met de Historische Kring Westervoort in het trio vast te leggen. Met de opbrengst zouden activiteiten worden bekostigd rondom de herdenking van 75 jaar vrijheid dit jaar.

Het liep allemaal anders vanwege corona en nu is er op zondag 27 december (aanvang 14.00 uur) een laatste kans. Het is afhankelijk van de ontwikkelingen en de maatregelen die tegen die tijd gelden of het optreden doorgaat. De organisatoren hopen op begrip van de mensen die een kaartje hebben gekocht, maar snappen dat er ook zijn die er genoeg van hebben en hun geld terug willen. In dat laatste geval is een mailtje naar hkwpenningmeester@gmail.com voldoende om dat te regelen. Gaat het optreden van Enge Buren in december niet door dan volgt automatische terugbetaling.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden