Zonsondergang op Fort Pannerden.
Zonsondergang op Fort Pannerden. (Foto: Jos Peters)

Extra openstelling Fort Pannerden in september

Wij zijn zeer verheugd om u mee te kunnen delen dat gedurende de hele maand september Fort Pannerden alle dagen geopend zal zijn, behalve op de maandagen.

Reden hiervoor is de grote belangstelling van het publiek voor o.a. onze nieuwe audio tour: Fort Verhalen. Gelukkig kunnen we hierdoor een inhaalslag maken na de lockdown op 13 maart 2020 en de heropening per 1 juni. Dit kan alleen door de extra inzet van onze super enthousiaste groep vrijwilligers. En die gaan ervoor!

In de maand september staan ook een aantal bijzondere  evenementen op de agenda: Open Monumenten Dag op zondag 13 september en een expositie van beelden en foto’s van respectievelijk Gerard Neijenhuis en Ineke van Middelkoop in het kader van het 3 Oever Festival. Opening zaterdag 19 september. De expositie is te zien tot half december.

Dus houd de media goed in de gaten: kranten, Omroep Lingewaard, face book, instagram en onze website voor meer informatie.

Ook in de maand september blijven de corona maatregelen van kracht. Dat betekent dat u kunt reserveren op onze website en dat we in het fort een corona proof aanbod hebben. 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website: www.fortpannerden.eu

Tot ziens op het fort!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden