Autisme Ouder Initiatief

  Bijeenkomst

Autisme Ouder Initiatief Autisme in het gezin vraagt om veel geduld en extra energie. Waardevol voor veel ouders is contact met elkaar, om je ervaringen te delen en je verhaal te vertellen.

In de gemeente Duiven kunnen ouders naar het Autisme Ouder Initiatief komen, dat regelmatig wordt georganiseerd. Het is een plek waar we gezellig een kopje koffie of thee kunnen drinken en waar het ook juist mag gaan over jezelf. Een plek waar je als ouder met elkaar van gedachten kunt wisselen. Waar je terecht kunt met je zorgen, vragen en verhalen. Ervaringen en adviezen van andere ouders kunnen je inzicht geven en soms zeker ook een gevoel van herkenbaarheid. Ook kunnen de professionals, die themagericht of vraaggericht aanschuiven, je misschien verder helpen als je vragen hebt.

Waar en wanneer? Ongeveer een keer in de maand is er een Autisme Ouder Initiatief bij cultureel centrum De Ogtent in Duiven Houd de facebookpagina 'Goed voor elkaar De Liemers' in de gaten voor de aankondigingen. Daar staat een dag met tijd en een locatie bij vermeld. Of kijk op www.goedvoorelkaardeliemers.nl en klik op agenda (je kunt eventueel een vinkje zetten bij Duiven om het zoeken iets makkelijker te maken). Je bent van harte welkom! Wil je meer weten over dit initiatief? Of heb je een vraag? Neem dan contact op met Ceril Katuin, via: 06-22006974. Of stuur een mail naar ceril@autismeaandacht.nl.

Meer berichten