100 x Meezingcafé Duiven!!!

  Muziek

Het Meezingcafé in Duiven is bezig aan het 13e seizoen en aanstaande woensdag 9 januari wordt een héél bijzondere avond; dan gaan we met zijn allen de 100e aflevering vieren! Het concept "Meezingcafé" zoals het in Duiven de afgelopen 99 keer heeft plaatsgevonden, heeft zich ruim bewezen.

De begeleiding wordt verzorgd door Wim Lamers op piano, Theo Nass op percussie, Jacques Vermeer als "voorzanger" en Louis Roes als "Liedjesober". Liedboeken met een zeer uitgebreid repertoire zijn aanwezig, zodat iedereen kan meezingen (meeblèren zeggen ze in Brabant) met André Hazes (De Vlieger) en ABBA (Dancing Queen), en van Queen (Bohemian Rhapsody is helemaal niet zo makkelijk…) tot Duitse schlagers (o.m. Du, van Peter Maffay – een absolute aanrader!).

De afgelopen 99 x zat de zaal altijd gezellig vol en het frisse is er nog steeds niet van af. Het meezingcafé geeft een mooie gelegenheid om anderen te ontmoeten – leeftijd speelt géén rol. Er wordt regelmatig gelachen, en denk vooral niet; "ik kan toch niet zingen". Dat hoeft ook niet want het motto is: Het hoeft niet mooi te zijn, als het maar hard is. Meedoen en meezingen, daar gaat het om ! Gewoon een plezierig avondje uit, zonder kosten om méé te doen (eventuele consumpties zijn wel voor eigen rekening). De feestelijke 100e aflevering zal worden opgeluisterd door "mystery guests" en extra bijzondere activiteiten. 

Meer berichten