Koor Con Brio Westervoort.
Koor Con Brio Westervoort. (Foto: Fred Dokter)

Happy Together, driekorenmiddag Con Brio

  Muziek

Gemengd Christelijk koor Con Brio uit Westervoort viert haar 30-jarig bestaan. Song of Joy uit Leerdam en Together uit Zetten vieren dit feest mee op 19 juni in de Remigiuskerk in Duiven. 

Drie koren, één dirigent: Lex van Diepen. Humor tijdens de repetitie-avonden mag niet ontbreken. De koren zullen begeleid worden op de piano door Hans Grotenbreg. Centraal op deze driekorenmiddag staat het lied Happy Together van de Turtles uit de jaren zestig, wat samen met meer dan 100 zangers gezongen zal worden. 

Daarnaast zingt ieder koor uit eigen repertoire, zoals musical- en filmmuziek met een positieve boodschap, maar ook klassieke werken komen aan bod. Gastheer Con Brio, een koor met zo'n veertig zangers, treedt regelmatig op in kerkdiensten, ziekenhuizen en soms op de markt. Het is een groep mensen die omziet naar elkaar. Zingen doe je met elkaar en met plezier! 

Op 19 april om 13.00 uur is de kerk open, het concert begint om 13.30 uur. Houdt u van koormuziek? U bent van harte welkom. De toegang is gratis, vrijwillige bijdrage bij de uitgang.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden