U16 wint derby tegen Basketiers - Helaas verlies voor overige jeugd Pigeons!

Sport

De beloften U18 volgden het scenario van Heren 1. Tegen het gelijkwaardige, misschien wel mindere, BCE ’78 wilden de jongens teveel en te snel. Met iets meer rust en overleg had U18 de wedstrijd naar zich toe kunnen trekken. Nu ging BCE ’78 met de punten naar huis. Eindstand: 23-35.

De jongens en meisjes van U16 deden het beter tegen Basketiers. Net iets beter wist de ploeg met veel inzet een voorsprong regelmatig uit te bouwen en de leuke wedstrijd met 49-38 te winnen.

De jongens en meisjes van U14 leken op een eenvoudige overwinning af te stevenen. Na de rust keerde het beeld van de wedstrijd en was het tegenstander Arnhem Eagles die het voortouw nam. Anders dan bij

Heren 2 ontsnapte U14 niet op het laatste moment. Het geluk lag bij de Arnhem Eagles dat vleugels kreeg en heel knap met 38-44 won.

De U12 steeg in een aantal wedstrijden tot grote hoogten, maar niet tegen Basketiers. Het leek wel of de spelers eerst wakker moesten worden. Toen dat gebeurde was het eigenlijk al te laat en kon Pigeons alleen nog achter de feiten aan lopen. Of Pigeons had kunnen winnen als het gelijk bij de les was geweest is de vraag, want één van de feiten was het verschil in lengte. Pigeons was letterlijk een maatje te klein.