Uitdaging te groot voor Pigeons

Sport

Dat elke nieuwe wedstrijd nieuwe kansen biedt, geldt voor alle teams in de klasse waarin Pigeons uitkomt. Vooraf de onderlinge resultaten goed voorspellen kan alleen de echte helderziende. Het resultaat van de laatste wedstrijd is zeker geen garantie voor die van de komende. Elke wedstrijd moeten de teams vol aan de bak voor een goede uitslag.

Dat het dan niet altijd meezit ondervond Pigeons in de uitwedstrijd tegen Challenge. Na de mooie teamprestatie in de met veel inzet nipt gewonnen laatste wedstrijd gingen de Duivenaren vol vertrouwen het veld op. Maar wat de vorige keer wel lukte ging tegen Challenge allesbehalve vanzelf. Dat lag natuurlijk ook aan de ploeg uit Beuningen die het spel van Pigeons goed wist te ontregelen. Toen Pigeons ook nog eens vooral tegen zichzelf bleek te spelen, werd als snel duidelijk dat Challenge ditmaal een maatje te groot was voor Pigeons. Dat Challenge de wedstrijd desondanks niet helemaal cadeau kreeg zegt iets over de kwaliteiten van Pigeons. Eindstand: 58-43. Komende zondag 29 januari speelt Pigeons om 15:00 in Triominos tegen Hanze Stars. Die wedstrijd biedt weer nieuwe kansen. Dat direct na wedstrijd de nieuwjaarsborrel van Pigeons plaatsvindt is een stimulans voor de Heren om een goede prestatie neer te zetten. Bij de borrel is iedereen die Pigeons een warm hart toedraagt van harte welkom. Het is dus dubbel de moeite waard om Heren 1 van Pigeons aan te komen moedigen.

Dat de ene week de andere niet is zal voor niemand nieuws zijn. Dat de meeste wedstrijden van Pigeons spannend zijn ook niet. Maar waar de teams van Pigeons vorige week thrillers met een happy end wisten af te sluiten, daar stonden ze nu na afloop met lege handen. De Heren 2 wisten het de koploper erg lastig te maken. Lang leek een stunt in de maak, maar uiteindelijk had Tower Jumpers valk voor tijd het laatste woord. Eindstand 57-51.