Afbeelding

Ontknoping prestigieuze Duivense ondernemersprijzen

Zakelijk

Burgemeester Rik de Lange van de gemeente Duiven maakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van MKB Duiven bekend wie de Duivense ondernemer van het jaar 2016 is geworden. De winnaar van 2015, Rob Gieling, overhandigt op zijn beurt de prijs aan de beste Duivense starter van 2016.

Het bestuur van MKB Duiven heeft acht ondernemers genomineerd, die dit keer in aanmerking komen voor de twee prestigieuze prijzen. Twee jury’s bezoeken de kandidaten en vellen dan hun oordeel.

De vijf kandidaten voor Rabobank Arnhem en Omstreken Duivense ondernemer van het jaar zijn Ben Visser van Alsandair beveiliging en opleiding, Maarten Leuverink van Media Markt Duiven, Jan Kütschruiter van grondverzet en agrarisch loonbedrijf Kütschruiter,  Erik van Woerkom van Lift Products en Menno Hooijmeijer van Sign Match.

Voor de Spiegel & Reflex Duivense zijn geselecteerd Béate van Kampen van Secure2Go, Elise Lentjes van Elise Lentjes Mantelzorgmakelaar en Patricia Dhondt en Edwin Tunnissen van Brasserie Een Mooie Dag. De startersprijs werd in 2015 gewonnen door Robert de Wit van Drukkerij Pronto-Print.

De nieuwjaarsreceptie van MKB Duiven wordt op dinsdag 10 januari gehouden in zaal Gieling in Groessen. De bijeenkomst begint om 20.00 uur. Ook ondernemers in Duiven, Groessen en Loo die geen lid zijn van MKB Duiven zijn van harte welkom.