"Welke artikelen het ook zijn, altijd is de prijs laag"
"Welke artikelen het ook zijn, altijd is de prijs laag"

De zon schijnt voor Op=Op Outletshop

Zakelijk

ZEVENAAR – De zomertijd is ingegaan, het zonnetje schijnt. Robert van Londen jr. en Sharon Meijer stralen net zo hard. Het gaat crescendo met de zaken sinds het stel op 1 januari aan het roer staat van de Op=Op Outletshop aan de Grietsetraat 26.

“Het gaat boven verwachting”, vertelt Sharon. “Het is hard, maar heerlijk werken. De mensen die hier komen zijn leuk. Elke dag is anders.”
Dat geldt ook voor hun winkel, die ze overnamen van de vader van Robert. De naam werd aangepast van Op=Op Voordeelshop naar Op=Op Outletshop én het assortiment werd aangepast. Robert van Londen jr.: “We wilden het op onze eigen manier doen. We hebben een veel breder assortiment dan voorheen. De drogisterij-artikelen zijn natuurlijk gebleven. Van shampoo, geurtjes en scheermesjes tot aan make-upartikelen van alle bekende merkentegen de allerlaagste prijzen. Maar we hebben nu een veel breder assortiment met non-food én foodartikelen. We zijn alert op alle artikelen waar mensen in het dagelijks leven behoefte aan hebben.” Als voorbeeld noemt hij de zelftesten. Daar hebben we een enorme voorraad van ingekocht. Die hebben we allemaal verkocht.” Welke artikelen het ook zijn, altijd is de prijs laag. “ Voor drogisterij-artikelen kun je in Zevenaar geen winkel met een nog lagere prijs vinden”, stelt hij. “En nog een voordeel: als wij een actie hebben, dan zorgen we ervoor dat we een ruime voorraad hebben. Stunten is leuk, maar mensen moeten wel de kans hebben om het product ook daadwerkelijk aan te schaffen. Naast de vaste lage prijzen zijn er elke week wisselende prijsacties. “Waarom wij zulke lage prijzen hebben? Door onze zeer scherpe inkoop. En het scheelt dat we geen personeelskosten hebben. We doen echt alles met z’n tweeën.”

Op=Op Outletshop,
Grietsestraat 26, Zevenaar
https://www.facebook.com/opisop.voordeelshop.12