Het team van D-reizen
Het team van D-reizen

Opening vernieuwde D-reizen Duiven

Zakelijk

DUIVEN - Het is feest bij D-reizen Duiven! Vandaag, 25 november, wordt de officiële opening van het compleet vernieuwde reisbureau feestelijk gevierd. 

Op de oude vertrouwde locatie in winkelcentrum Elshofpassage is recent flink verbouwd om de winkel een mooie nieuwe uitstraling te geven.

Het reisbureau heeft een fris en welkom interieur gekregen. De beleving staat centraal en de indrukwekkende visuals op de muren zorgen ervoor dat men direct in vakantiesferen komt. De klanten weten de weg naar het reisbureau gelukkig ook weer te vinden. Al vele jaren komt men vanuit de regio om hier de ideale vakantie te boeken! Maud, Danique en Merve zijn trots: “Het is voor ons echt ‘a brand new D!’ in onze nieuwe frisse winkel.” De reisadviseurs hebben samen veel reiservaring en er zijn al veel leuke plekken op de wereld bezocht. Ze zijn helemaal klaar om te doen wat ze het liefste doen: Klanten blij maken met het boeken van de mooiste vakanties.

Het reisbureau zal zaterdag 25 november om 14:00 uur op een feestelijke manier officieel worden geopend door wethouder Johannes Goossen. Wie die dag naar de opening komt wordt niet alleen getrakteerd op een hapje en een drankje, maar ontvangt ook een reischeque ter waarde van €50,-. Maud, Danique en Merve staan 25 november klaar om iedereen te verwelkomen.