Leergeld de Liemers doet mee aan Rabo ClubSupport

LIEMERS - Ook dit jaar doet Stichting Leergeld de Liemers weer mee aan Rabo Clubsupport. Deze actie begint op 4 oktober en loopt tot 24 oktober. Leden van deze bank kunnen Leergeld steunen door hun stem op haar uit te brengen. Met die opbrengst kan deze stichting meer kwetsbare kinderen bereiken en helpen onder het motto ‘alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen’.

Stichting Leergeld de Liemers is er voor kinderen (van 4 tot 18 jaar) die opgroeien in financieel kwetsbare gezinnen. Deze kinderen kunnen om die redenen niet meedoen aan binnen- en/of buitenschoolse activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Stichting Leergeld de Liemers wil deze kinderen wél mee laten doen want sociale uitsluiting is een valse start. Dit gebeurt door onder andere het verschaffen van een fiets, een laptop, het (deels) betalen van zwemlessen, muzieklessen, sportkleding en/of een lidmaatschap van een sportvereniging. 

De actie ‘Clubsupport’
De Rabobank verdeelt ieder jaar een geldbedrag onder de goede doelen die mee doen aan deze actie. De leden van deze bank bepalen, door te stemmen, welke stichting, vereniging of club een financiële bijdrage krijgt. Iedere stem brengt een bedrag op. Leergeld de Liemers is geheel afhankelijk van donaties dus hoe meer stemmen…


Een stem uitbrengen

Alleen leden van deze bank kunnen stemmen. Dit stemmen gaat via de RaboApp of Rabo Internetbankieren. Stemmen kan eenvoudig onder de button 'Zelf regelen'. De stemperiode is van 4 tot 24 oktober. Klik voor meer informatie op www.leergelddeliemers.nl.