Workshop: Geef gehandicaptensporter

een warm welkom bij jouw club

ma 4 okt 2021, 12:59

LIEMERS - Uniek Sporten regio Arnhem organiseert op woensdag 27 oktober, in samenwerking met Start2Create, een online sessie “Geef gehandicaptensporter een warm welkom bij jouw club”. Want helaas voelt nog niet iedereen zich welkom binnen de sport. Zo mag een blindegeleidehond soms niet mee naar binnen bij het zwembad, en ben je verplicht een helm te dragen tijdens het boksen terwijl dit niet kan door jouw gehoor-implantaten.

In deze online-sessie werken we met veel sportvoorbeelden en de methodiek van creatief denken. We gaan aan de slag met de vraag hoe je gehandicaptensporters aan jouw club kan binden. Want als ze eenmaal op de club komen, hoe zorgen we ervoor dat ze dan blijven? En het als een vertrouwde, fijne plek gaan ervaren?

Dit doen we alleen niet op de traditionele manier, maar aan de hand van creatief denken tools. We gaan anders denken, omdenken en kruipen in de huid van specifieke doelgroepen. Vanuit onverwachte hoek kom je tot unieke en praktische ideeën om ook de minder valide als echte sporters te binden en te verrassen. Snelheid, interactie en een lach gegarandeerd.

Aanmelden

Laat jij de gehandicaptensporter zich ook welkom voelen bij jouw club? Meld je dan nu aan! De online-sessie zal plaatsvinden op woensdag 27 oktober, van 19.30 tot 21.30 uur. Je kan je aanmelden via j.harteman@unieksporten.nl. Deelname aan de sessies is gratis. Voor meer informatie verwijzen we je naar www.unieksporten.nl.