Böhmerwaldkapel
Böhmerwaldkapel Foto: Böhmerwaldkapel

‘Zweimal Blasmusik 2021’ met

de Böhmerwaldkapel uit Limburg

di 5 okt 2021, 07:39

BABBERICH - De Isseltaler Musikanten gaan in Babberich opnieuw een groot blaasmuziekfeest organiseren. Voor zaterdag 23 oktober hebben onder de noemer ‘Zweimal Blasmusik’ twee bekende blaaskapellen hun komst naar Kulturhus De Borg in Babberich aangekondigd: de Isseltaler Musikanten zelf en de Böhmerwaldkapel.                             

In 2015 nam de Böhmerwaldkapel succesvol deel aan de Europese kampioenschappen voor Blaaskapellen en wel in de hoogste klasse ook wel genoemd 'Die Profi-Stufe'. De kapel werd benoemd tot Vice-Europameister. De kapel staat onder leiding van Martin van Diederen. 

 'Zweimal Blasmusik' is de vlag die de lading dekt. Het is bedoeld als een serie van blaasmuziekevenementen, waarbij twee topblaaskapellen in een non-stopprogramma op het podium gaan plaatsnemen. In een gezellige entourage kan het publiek genieten van blaasmuziek op topniveau, waarbij door drumfanfare 'Sint-Jan' Babberich wordt gezorgd voor een hapje en een drankje. 

Zweimal Blasmusik wordt gehouden op zaterdagavond 23 oktober 2021 in Kulturhus De Borg, Babborgaplein 3a, Babberich (Zevenaar). De aanvang is 19.00 uur en de zaal gaat om 18.00 uur open. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal en via www.isseltalermusikanten.nl. Kaarten zijn ook via de e-Ticketshop van de Isseltaler Musikanten te bestellen. De toegangsprijs bedraagt 12,50 euro per persoon. Men kan ook kaarten bestellen via 026 3820245 of mail info@isseltalermusikanten.nl.

Isseltaler Musikanten