Ilse en Michiel de Warle in het nieuwe pand aan ’t Holland in Duiven.
Ilse en Michiel de Warle in het nieuwe pand aan ’t Holland in Duiven.

Zondagmiddag 10 oktober van 12.00 – 16.00 uur open huis Welkom in het nieuwe pand van Liemers Fietsen!

Algemeen

DUIVEN – Op een prachtlocatie aan ’t Holland 63 in Duiven staat het nieuwe pand van Liemers Fietsen. Zondagmiddag 10 oktober houden Michiel en Ilse samen met hun team er open huis.

De klanten en andere belangstellenden kunnen er een kijkje nemen in de wereld van de fietsen. Ze zullen zich verwonderen en zich er meteen thuis voelen, want het hele interieur is verrijkt met vele foto’s op groot en megagroot formaat, gemaakt door de eigen klanten. “Het was een schitterend idee. Onze leuke klanten mee laten werken aan ons interieur?” We kregen enorm veel reactie en de bruikbare foto’s hebben we hier uit gekozen. Michiel en Ilse zagen dat zitten en hun interieurarchitect Deco Project uit Doetinchem verzorgde de realisatie. “Het is een uniek project geworden!”

Ilse houdt er van om iets met klanten samen te doen.”We organiseren elk jaar in september de Tour de Liemers, een fietstocht voor de klanten. En nu we de ruimte hebben, komen er meer leuke activiteiten aan”, aldus Ilse.

De nieuwe zaak van Mobiliteitscentrum Liemers Fietsen is op de toekomst voorbereid. Het prachtige pand biedt ruimte aan de werkplaats, het kantoor en de showroom voor fietsen van alle bekende merken. Zoals Sparta, Batavus, Koga, Giant tot aan Qwic, Cortina, Cannondale, RIH en Stromer. Naast de ‘traditionele’ fietsen is er uiteraard veel plek voor de elektrische fiets en de sportieve fiets ingeruimd. De nieuwe zaak telt ook een aantal shop-in-shops, waar leveranciers hun artikelen promoten. Verder is er ruim aandacht voor accessoires en kleding.

Liemers Fietsen nam in maart 2017 de fietswinkel aan de Ploenstraat over en groeide uit hun jasje. Michiel de Warle, die onder de naam ‘Liemers Fietsen’ de zaak ging voortzetten, heeft samen met zijn vrouw en het team heel hard gewerkt om aan het Holland iets moois te realiseren.

Michiel en Ilse de Warle gaan met het mobiliteitscentrum verder op de door hen ingeslagen weg. “Koop lokaal in de fysieke winkel, want service maakt het verschil! Wij bieden kwaliteit én optimale service. Leveren fietsen tegen een eerlijke prijs. De klant kan hier kiezen uit een breed assortiment. Ook zijn er vele mogelijkheden om zorgeloos de (elektrische) fiets te onderhouden. Vraag maar naar onze service-pakketten.” En verder? “We zorgen dat de klant met een tevreden glimlach weer de deur uitgaat”, zo zegt Michiel, die trots is op zijn team van vijftien medewerkers!

Hopende het team binnenkort uit te kunnen breiden met nog een monteur en een verkoopadviseur.

Mobiliteitscentrum Liemers Fietsen, ’t Holland 63, Duiven; 0316 261337, www.liemersfietsen.nl.