Afbeelding

De samenwerking tussen deze disciplines zorgt voor verrassende resultaten

MOLENHOEK/VELP - Rugpijn, hoofdpijn, nekpijn. Heel veel mensen hebben er last van. Na een lange autorit, een dag hard werken of juist als iemand vakantie heeft en veel gaat wandelen of fietsen. Soms gaat het binnen een paar dagen vanzelf weer weg, maar vaak is het ook hardnekkiger. Een combinatie van deze disciplines kan voor u een uitkomst bieden. 

Herkent u deze klachten? Bent u er wel eens voor bij een andere behandelaar geweest, zoals een fysiotherapeut? En heeft het niet mogen baten? Dan vindt u mogelijk wel die oplossing bij Result Care.

Chiropractors volgen zes jaar lang een zeer technische oplossing met alle anatomie en fysiologie die ook bij geneeskunde wordt onderwezen, zij specialiseren zich echter in het behandelen met manuele technieken die binnen andere (para)medische disciplines nauwelijks worden gebruikt.

Fysiotherapeuten zijn revalidatiespecialisten met uitgebreide kennis van het musculoskeletale systeem. Een combinatie tussen manuele technieken, voorlichting en advies en (sport)revalidatie, maken dit discipline een van de grootste paramedische beroepen van Nederland.

De beste resultaten worden echter behaald wanneer deze disciplines worden gecombineerd. Bij Result Care zijn de lijntjes kort en de communicatie is uitstekend. Zo heeft u de grootste kans dat u van uw klacht afkomt. In de meeste gevallen (deels) vergoed door uw zorgverzekeraar.

Benieuwd of Result Care iets voor u kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis screening op www.resultcare.nl of bel 085 2103706.


Result Care, Middelweg 10b, Molenhoek (Nijmegen), 085 2103706
Result Care, President Kennedylaan 108, Velp (Arnhem), 085 2103706