De Dag van de Mantelzorg vindt plaats in Rozendaal
De Dag van de Mantelzorg vindt plaats in Rozendaal Foto:

Mantelzorger? Dan is deze uitnodiging voor u!

DUIVEN/WESTERVOORT - Op de Dag van de Mantelzorg worden mantelzorgers in heel Nederland in het zonnetje gezet. Het Servicepunt Mantelzorg van Mikado organiseert daarom speciaal voor mantelzorgers uit Duiven en Westervoort op 10 en 11 november een gezellige en ontspannen dag. 

Als u voor een naaste in uw directe omgeving zorgt die langdurig ziek, gehandicapt of hulpbehoevend is, bent u mantelzorger. U zorgt onbetaald, langdurig en vaak intensief voor deze naaste. Het is een taak die u veel voldoening kan geven, maar ook ingewikkeld kan zijn en veel van u vraagt. Als waardering voor uw inzet en goede zorgen voor uw naaste bieden wij u gratis een ontspannen dagje uit aan. Dit jaar is er mede vanwege de coronapandemie voor gekozen om de bezoekers over 2 dagen te verdelen waardoor de groep bezoekers op beide dagen kleiner is.

U kunt dus kiezen voor 10 of 11 november! U bent vanaf 10.30 uur van harte welkom bij Landgoed Rosendael te Rozendaal.

U kunt het kasteel bekijken, een wandeling maken in de (rozen-) tuin en genieten van een heerlijke, uitgebreide lunch.

Opgeven is noodzakelijk. Laat ons voor 26 oktober weten of u komt.
U kunt zich opgeven bij Mikado telefoon 0316-250700 / 06-19405795 of mail naar d.ribbink@mikado-welzijn.nl. Denkt u op de dag zelf aan het corona toegangsbewijs en een geldige legitimatie!