"Er is ruimte voor uitbreiding binnen ons team"
"Er is ruimte voor uitbreiding binnen ons team" Foto:

Geef jouw carrière flinke vaart en kom werken bij Schraven B.V.

HUISSEN - Schraven B.V. Sterk in service. Waar immens materiaal ons elke dag imponeert. Waar uitzonderlijke kennis, geavanceerde technieken en noeste arbeid zich verenigen. Het is de plek waar we ons het liefst bevinden. 

Schraven B.V. is een familiebedrijf dat al ruim 40 jaar met passie buitengewone service biedt aan de reparatie en bouw van onder andere scheepsaandrijvingen over de hele wereld. Het familiebedrijf ontwikkelt, vernieuwt en bouwt aandrijvingen, navigatorsets, koppelingen en besturingssystemen voor elk scheepstype met een team van ongeveer 30 gespecialiseerde en gemotiveerde medewerkers. Schraven B.V. zit gevestigd aan de Rijn in Huissen. De klantenportefeuille bestaat onder andere uit mooie organisaties zoals GVB Veren, Uniworld River Cruises en Boskalis. 

Jos Buurman: "Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding in het team en daarom zijn wij op zoek naar jou (m/v) om ons te komen versterken als Monteur Werktuigbouwkunde. Wat ga je doen? Demonteren, repareren, afstellen en monteren van tandwielkasten en koppelingen van scheepsaandrijvingen zowel in de werkplaats als op locatie (aan boord). Na een gedegen inwerkperiode, storingen zoeken en deze zo mogelijk verhelpen ga je werken op locatie in binnen- en buitenland. 

Ben jij diegene die wij zoeken en kom je uit de omgeving? Stuur dan jouw motivatiebrief + CV voor 31 december naar: Schraven BV, T.a.v. Jos Buurman, Postbus 21, 6850 AA Huissen. Of mail naar jbuurman@schravenbv.com. Op onze website www.schravenbv.com staat een uitgebreide omschrijving van deze functie."