Slagerij Hetterschijt viert 125-jarig bestaan

WESTERVOORT - Genieten van (h)eerlijk vlees kan in Westervoort. Al 125 jaar! Slagerij Hetterschijt staat voor kwaliteit, service, vakmanschap en transparantie in de herkomst van de producten en bereidingswijze.

"Als ambachtelijke slager maken we veel zelf uit eigen keuken”, vertelt William Boekhorst, die het bedrijf in 1988 overnam. "Dit heeft als voordeel dat we minder zout gebruiken en geen toevoegingen. Wat er in hoort, zit er ook niet in. Eerlijk en zorgvuldig omgaan met onze producten is bij ons vanzelfsprekend.” Slagerij Hetterschijt weet van huis uit de klant telkens weer te verrassen met nieuwe producten. Een mooi voorbeeld is de ‘Partypan'. Ideaal voor feestjes vanaf twintig personen. Heerlijke warme hapjes met saus in een handomdraai op tafel.
Maar eerst is het deze week groot feest in de Wyborgh. Want Slagerij Hetterschijt viert het 125-jarig bestaan samen met de klant. "Want wij zijn blij met onze trouwe klanten, die uit de hele omgeving komen." Hoe? Spetterend. Kijk maar op pagina 11, 12, 13 en 14.