Peter Borkes neemt het Duitstalige lied voor zijn rekening
Peter Borkes neemt het Duitstalige lied voor zijn rekening Foto:

Commissie ‘Gruosna 838’ organiseertFeest ‘75 jaar vrijheid vieren we samen’

Algemeen

GROESSEN - Op zaterdag 20 november houdt de commissie ‘Gruosna 838’, een evenementencommissie van CV De Deurdreiers een feest geïnspireerd door het grootse thema ‘75 jaar vrijheid’, dat in 2020 volop aandacht kreeg. 

Jong en oud werd erbij betrokken, voorgelicht en bewust gemaakt van het feit dat vrijheid een groot goed is. De organisatoren onderschrijven het grote belang ervan, en willen een steentje bijdragen met dit feest.
Er zijn contacten gelegd met de oosterburen met als boodschap gezamenlijk een vrijheidsfeestje te vieren. Uit de Duivense partnergemeente Gemünden am Main is belangstelling getoond, met dank aan het Jumelagecomité Duiven.
Hun eventuele reis naar Groessen hangt nog wel af van de geldende corona-maatregelen. De avond wordt gevuld met Duits- en Nederlandstalige feestmuziek. Zanger Peter Borkes neemt het Duitstalige voor zijn rekening en Ronnie Ruysdael het Nederlandstalige. De Retteketet Showband is de bindende muzikale factor. De entree bedraagt €10,- . E-tickets zijn te krijgen via www.deurdreiers.nl. Kaarten zijn fysiek in een beperkte oplage te koop bij Zaal Gieling Groessen of per mail te bestellen bij penningmeester@deurdreiers.nl.
De feestlocatie is Zaal Gieling Groessen. Vanaf 19.00 uur is de zaal open. De coronaregels van dat moment worden in acht genomen.