De eerste repetitie
De eerste repetitie Foto:

Liemers Harmonie Duiven start met koor

Algemeen

DUIVEN - Muziek maken konden ze al bij Liemers Harmonie Duiven, maar nu is er ook de mogelijkheid om te zingen. Singing Harmony, dat is de naam van het nieuw gevormde koor als onderdeel van de muziekvereniging.

Het koor komt voort uit een concert in december 2019. “We hebben toen een mooi optreden gegeven in de Remigiuskerk met het projectkoor. Na afloop was iedereen zo enthousiast, dat we besloten dit vaker te gaan doen,” aldus voorzitter Laura Staring.

Onder aanvoering van Ronald Hageman werd bekeken wat er nodig was om het koor deel te maken van Liemers Harmonie Duiven. “Vanwege de pandemie was echt starten lang niet mogelijk, maar in oktober is de eerste echte repetitie geweest en werd de naam bekend gemaakt.”
Laura Staring: “We zijn trots op deze toevoeging aan onze vereniging. Het is bijzonder om zang en instrumentale muziek in een vereniging samen te voegen. We zijn ook benieuwd naar het eerste concert van het koor met de rest van de muziekvereniging.” Dat optreden staat gepland voor april 2022. Singing Harmony repeteert één per maand op vrijdagavond onder leiding van Marieke Klein. Er is nog plek voor meer zangers en zangeressen. Wil jij ook meezingen? Lid worden kan door contact op te nemen met secretarisliemersharmonie@outlook.com.