Humprey Ottenhof schreef 'Tante Liemers'
Humprey Ottenhof schreef 'Tante Liemers' Foto:

Boekpresentatie 'Tante Liemers'
in Huis ter West in Westervoort

WESTERVOORT - Humprey Ottenhof presenteert op 16 november om 19.30 uur zijn nieuwe boek Tante Liemers in Huis ter West. De schrijver zal voorlezen, signeren en in gesprek gaan.

Tante Liemers is het boek voor alle Liemerianen in 2021. Geniet u ook zo van kleine geschiedenissen, typische figuren, leuke woorden die de streek waarin je woont, zo warm aan het hart brengen? Dan bent u in Tante Liemers, Liemerse schetsen 1959-2021 helemaal thuis. De baron, Biddle, de Breuly, carbid, de Eng, de dorpsfiguur, hoog water, jong in Didam, de jonker, juf Ans, de nonnen, Ploen en Plak, tante Graadje, Ton Thissen, vriendschap en weemoed, allemaal komen ze langs in de Liemerse schetsen van Tante Liemers. 62 verhalen, met foto’s van Karlo Bolder.

Liemeriaan
Humphrey Ottenhof kwam in 1959 als klein Indisch jongetje in de Liemers wonen en is er nooit meer weggegaan. Mensen en streek hebben hem gevormd tot een betrokken schrijver. Hij heeft de term Liemeriaan bedacht voor inwoner van de Liemers. Hij werkt als columnist voor de Gelderlander.