Afbeelding
Foto: Sanne Bas

Het Musiater vermaakt!

ZEVENAAR - Twee uiteenlopende, maar fantastische voorstellingen in Het Musiater te Zevenaar. Ga je voor een heerlijk avondje cabaret met Nathalie op woensdag 8 december? Of toch voor een slagwerkspektakel waar je u tegen zegt op woensdag 15 december? Uiteraard kun je ook naar beide voorstellingen gaan…


Nathalie Baartman

Niet Normaal

Er was een dag dat ik mijn moeder een ontsmette doppinda toewierp en besloot niet meer te zingen op de fiets om geen aerosolen te verspreiden, terwijl ik niet eens wist wat een aerosol was. Er waren andere dagen. Een troostende cabaretvoorstelling over de achterkant van normaal. Zonder Bennie Jolink. 

Woensdag 8 december 2021

Aanvang: 20.15 uur 

Prijs € 20,25 

Jumbo Heemskerkzaal
Het Musiater


Percossa

Let me in – Let me out

Een wervelwind aan muzikale stijlen, van slagwerkmuziek tot hilarisch objecttheater.  

Het verhaal van vier drummers die al jaren als broeders over de wereld toeren en het onderscheid tussen het echte leven en de showbizz niet meer zien. Vastzittend in dit bestaan proberen ze uit deze routine te breken. Wat ze ook proberen, ze worden steeds weer meegezogen door de drang om muziek te maken, met alles wat er voorhanden is. Tot de voordeur ineens op een kier staat en niets de mannen meer in de weg lijkt te staan om hun vrijheid te grijpen.
Woensdag 15 december 2021

Aanvang: 20.15 uur 

Prijs € 22,50 

Jumbo Heemskerkzaal
Het Musiater

Kaarten zijn online te bestellen op www.liemerskunstwerk.nl.