Spullen over? Breng ze naar het Inloophuis!
Spullen over? Breng ze naar het Inloophuis!

Inzamelactie Inloophuis De Herberg

Algemeen

WESTERVOORT - Ook dit jaar zamelt Inloophuis De Herberg weer spullen uit kerstpakketten in voor mensen die dit goed kunnen gebruiken.

Krijgt u een kerstpakket dit jaar en zitten daar etenswaren en andere zaken in die u niet nodig heeft of niet gebruikt? Jammer wanneer dat in de kast verdwijnt en uiteindelijk zelfs wordt weggegooid toch? Zeker omdat iemand anders er heel blij mee zou zijn. Daarom kunt u uw spullen bij het Inloophuis inleveren.
De vrijwilligers van het Inloophuis zorgen er in januari voor dat de producten bij mensen terecht komen die het goed kunnen gebruiken.
Wat kunt u inleveren? Etenswaren met een uiterste houdbaarheidsdatum tot minstens februari 2022. Géén alcohol en diepvriesproducten! Het hoeven natuurlijk niet alleen spullen uit een kerstpakket te zijn….U kunt uw spullen inleveren tijdens de inloopmomenten bij Inloophuis De Herberg (Dorpstraat 107) of bij Jeannette Peters, Vrouwenslag 15.
Inleveren kan tot 8 januari op de volgende tijdstippen: dinsdag 9:30-12:00 uur, woensdag 9:30-12:00 uur, donderdag 14:00-16:00 uur.

Info: info@inloophuisdeherberg.nl / tel: 06-28666195