"We bezorgen gratis van Arnhem tot Doetinchem"
"We bezorgen gratis van Arnhem tot Doetinchem"

Restaurant Villa Copera verwent haar gasten met kerst weer lekker thuis

Algemeen

REGIO - Al sinds het begin van de coronacrisis is Restaurant Villa Copera actief bezig met het thuis bezorgen van hun heerlijks. Jeroen Fierkens, eigenaar van Villa Copera heeft al volop plannen voor de feestdagen, die hij graag met ons deelt. 

“Wij wilden niet afwachten of we überhaupt wel open mogen met kerst” vertelt hij.  “We hebben dus de knoop doorgehakt: wij gaan met de feestdagen niet ons restaurant open stellen, maar we gaan alleen thuis bezorgen. Daar maken we natuurlijk wel een mooi feestje van!”

Compliment
Villa Copera is trots op haar medewerkers. “Ondanks alle perikelen zetten we samen de schouders eronder om onze gasten toch te kunnen verwennen. Alle onzekerheid maakt het voor mijn mensen erg lastig maar daar ze blijven gewoon doorgaan en dat waardeer ik enorm.”


Lunch en diner
Op Kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag kun je een heerlijk driegangen proeverijdiner laten thuis bezorgen.
Een deel is al mooi opgemaakt en klaar voor op tafel, een deel warm je zelf op met een simpele handleiding. ‘’Mensen moeten aan tafel kunnen genieten van het eten en van de gezelligheid. Daarom leveren we de gerechten koud, zodat de gasten zelf hun eigen tempo kunnen bepalen‘’ legt Jeroen uit.
Op Eerste en Tweede Kerstdag kun je ook een geweldige driegangen lunch-snoeperij met allerlei lekkers thuis laten bezorgen. “Van Arnhem tot Doetinchem bezorgen we gratis, dus zo beleven onze gasten toch nog een hoogtepuntje tijdens de kerstdagen.”
Bestellen kan tot zaterdag 18 december 2021!

Villa Copera, www.villa-copera.nl/thuisbezorgservice/,
info@villa-copera.nl,
Telefoon: (0316) 54 28 16