Gemeentepagina’s ook in 2022 in Duiven en Westervoort Post

Algemeen

DUIVEN – Goed nieuws voor de inwoners van de gemeente Duiven en Westervoort. Zij lezen ook het komend jaar het meest actuele nieuws van hun gemeente in de Duiven en Westervoort Post. Beide gemeenten blijven hun gemeentepagina’s in hét huis-aan-huis weekblad van Duiven en Westervoort publiceren.

De medewerkers van de Duiven en Westervoort Post zijn trots dat beide gemeenten de overeenkomst continueren. “We zien het als een waardering voor de inzet die wij als uitgever hebben voor de lokale samenleving in beide gemeenten”, vertelt Robert Kuster, directeur van uitgever Starterspers/Lingewaard Print. “Wij bieden in onze printedities ruimte aan organisaties, verenigingen, inwoners en ondernemers. Daarnaast is er een koppeling met een nieuwssite en een Facebookpagina. Deze combinatie van ‘bricks en clicks’ scoort.”
Als pluspunt noemt hij ook de inzet van journalisten uit de streek. “Zij weten wat er lokaal speelt en ze zijn altijd op zoek naar nieuwe invalshoeken, die dicht bij de mensen liggen.”
De editie van aanstaande woensdag vormt het levende bewijs. Op pagina 15 staat een nieuwe rubriek ‘Speler van de week’. Hierin maken lezers kennis met de lokale Liemerse voetbalhelden aan de hand van elf thema’s. Niels Mattijssen van DVV trapt af.
Stellig: “Ook in de toekomst blijven wij ons uiterste best doen om lezers, clubs en organisaties elke week een hoogwaardig kwalitatief nieuwspodium te bieden.”