Wethouder Johannes Goossen verrast Meike van Alken (Foto: Rene Nijhuis)
Wethouder Johannes Goossen verrast Meike van Alken (Foto: Rene Nijhuis) Foto: Rene Nijhuis

Liemerse sportprijzen uitgereikt

Meike van Alken hét sporttalent van 2020-2021

WESTERVOORT - De feestavond bij zalencentrum Wieleman in Westervoort ging niet door, maar de Liemerse sportprijzen 2020/2021 zijn op 8 december wel degelijk uitgereikt.

De Liemerse sportwethouders verrasten de winnaars met in hun kielzog een afvaardiging van de organisatie, een filmploeg en een fotograaf om de uitreiking vast te leggen.
Dit jaar waren er allemaal nieuwe winnaars vergeleken met voorgaande jaren. Duivenaren Meike van Alken en Tom Bramel streden in de categorie sporttalent om de hoogste eer. Hockeyster Meike van Alken won het uiteindelijk van de Vitesse U18-doelman en de eveneens genomineerde Sterre van de Berg uit Westervoort. Meike: "Dat ik was genomineerd vond ik al een eer, ik zag deze echt niet aankomen. Ik wil heel graag alle mensen bedanken die op mij hebben gestemd."
Sportman van het jaar werd Victor Steeman, die twee jaar geleden ook al was genomineerd. Toen moest de wegracer de eer laten aan tennisser Wesley Koolhof. Koolhof was nu ook weer genomineerd samen met atleet Frank Futselaar. Steeman was blij verrast met de hoogste trede op het ereschavot. "Ze konden tussen 19.00 en 21.00 langskomen en klokslag 19.00 uur stonden ze al aan de deur.” Hans-Jurgen Striek werd uitgeroepen tot sportcoach 2020/2021, kartster Luna Bloem tot beste sporter en Noortje van Bindsbergen tot beste aangepaste sporter.
Lees verder op pagina 19