Afbeelding
Foto:

Kunstwerk! maakt feest van de Nationale Voorleesdagen

ZEVENAAR - Kunstwerk! organiseert in het kader van de Nationale Voorleesdagen op dinsdag 1 februari 2022 twee voorstellingen voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 6 jaar. De Cultuurhal in de Turmac Cultuurfabriek wordt omgebouwd tot theaterzaal voor de voorstelling van Muk, een schattige Dalmatiër, gebaseerd op de kinderboekenserie van Mark Haayema en Job van Gelder. Daarnaast is er ook nog een expositie van de decorstukken van de voorgaande Nationale Voorleesdagen in de bibliotheken in Duiven, Westervoort en Zevenaar. Kortom er valt genoeg te beleven bij Kunstwerk!.

Voorstelling Muk
Op dinsdag 1 februari a.s. worden twee voorstellingen gespeeld om 15.00 uur en om 16.15 uur.
De voorstelling duurt 45 minuten en is geschikt voor kinderen t/m groep 3. Het verhaal van dalmatiër Muk; Dalmatiërs worden spierwit geboren en na ongeveer acht weken krijgen ze stippen. Muk’s grote broer, Ruby, heeft hem wijsgemaakt dat je extra stippen kunt verdienen. Voor elke heldendaad die je verricht, krijg je een stip erbij. ’s Nachts droomt Muk dat hij zoveel heldendaden heeft verricht dat er geen stip meer bij kan. Lekker blijven dromen, Muk!

Muk is een beeldend en muzikaal feestje gebaseerd op de doldwaze avonturen van Muk, de nieuwe succesvolle kinderboekenserie van Mark Haayema en Job van Gelder. Muk kan nog al onhandig zijn, maar zijn aandoenlijke goedwillendheid en zijn open blik op de wereld, maken het een hondje om van te houden.

Reserveren van kaarten
De voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Zevenaar en kost daarom slechts
€ 2,50 per kaartje. Kaarten zijn te bestellen via www.liemerskunstwerk.nl/muk