Suzie Kampes
Suzie Kampes Foto: Maaren-Heijmans, K. van

Achter de schermen van het Filmhuis

Helaas nog steeds geen filmladder, daarom een kijkje achter de schermen van Filmhuis Zevenaar. Deze keer is de beurt aan voorzitter van de PR werkgroep Suzie Kampes en nieuw lid van de PR werkgroep Kelly van Maaren.

Suzie Kampes

Mijn naam is Suzie Kampes. Als voorzitter van de PR werkgroep komt er nog veel om de hoek kijken. Er gaat bijna geen dag voorbij dat ik niet met het Filmhuis bezig ben, dus maar goed ook dat ik het zo leuk vind. Ik ben zelf begonnen in de Wittenburgstraat als bar- kassamedewerkster, tevens ben ik nu operator. Na een gezellige vrijdagmiddagborrel kwam ik in contact met de toenmalig voorzitter van de PR werkgroep, en omdat ik iets meer wilde doen voor het Filmhuis ben ik daar eens gaan meekijken. Na een aantal keren is mij toen gevraagd om voorzitter te worden, en zo loopt het dan. In maart 2020 was het dan zover, voorzitter worden en in een lockdown belanden. Heel bijzonder! Gelukkig is het een leuke werkgroep waar we ook veel lol hebben. Denk maar aan onze 1 april actie met de Drive-In Bioscoop. Een groot succes! Ik hoop dat wij jullie als PR werkgroep nog beter kunnen informeren over de programmering, podiumvoorstellingen en andere activiteiten. Ook werken wij er hard aan om nieuwe mensen te trekken naar de Turmac Cultuurfabriek, met ons mooie Filmhuis! De locatie is top, de sfeer is gezellig en huiselijk, de films zijn meeslepend, ontroerend en vooral zeker de moeite waard! Dus hopelijk tot snel, zodra het weer mag. 

Kelly van Maaren

Ik ben Kelly van Maaren, lid van het PR-team en mogelijk breid ik mijn werkzaamheden nog verder uit. Ik was eigenlijk op zoek naar een nieuwe (betaalde) parttime functie. In mijn vacature emailalert stond spontaan deze vrijwilligersfunctie. Samenwerken, mooie resultaten, digitale communicatie, gezellig klein team, mooie locatie én films. Ik hoefde niet lang na te denken! Dit kwam niet voor niets zomaar op mijn pad. Die nieuwe functie waar ik naar op zoek was is er nog niet, maar ik ben al heel tevreden met deze bezigheden. Eigenlijk kan ik het iedereen aanraden om naast een vaste baan een vrijwilligersfunctie uit te voeren, al is het maar een uurtje per week. Ik kom nog maar net om de hoek kijken en ben in november begonnen. Ik ben warm onthaald door het gezellige en enthousiaste team. Respect voor al hun inspanningen! Ik heb niet één bepaalde favoriete film. Ik houd van comedy tot drama, van romcoms tot vette actiefilms. Het ligt ook aan de situatie welke film er wordt opgezet. Met mijn kinderen kijk ik graag animatiefilms of blockbusters, met mijn man naar actiethrillers en in mijn eentje kan ik heerlijk stiekem huilen bij een melodrama.

Kelly van Maaren