DOED
DOED

Iedereen DOED mee

Algemeen

DUIVEN - Eens in de vier jaar vinden in Nederland gemeenteraadsverkiezingen plaats. De eerstvolgende gemeenteraadsverkiezingen zijn op woensdag 16 maart 2022. Dan mogen ook de inwoners van de gemeente Duiven hun stem uitbrengen.  In de Duiven Post van deze week stelt een aantal partijen zich voor. Vandaag online DOED.

DOED is een jonge lokale partij voor iedereen in Duiven, Groessen en Loo. Een partij met een visie. De gemeente Duiven, Open, Eerlijk én Democratisch, dat is waar DOED voor gaat én staat! Ik, Karin Bouwmeister, heb DOED opgericht om het verschil te maken in de lokale politiek. Ik weet van aanpakken en doorpakken, niet alleen met woorden maar juist ook met daden.
DOED ziet een toegankelijke, slagvaardige en proactieve gemeente voor zich die de belangen van eigen inwoners voorop stelt. Hoe? Door beter te luisteren naar wat er leeft en speelt bij jou als inwoner en/of ondernemer in de gemeente Duiven, jou bij de besluitvorming te betrekken en aan de voorkant duidelijk aan te geven welke rol jij kunt spelen.
Alleen meepraten en/of meedenken of is er ruimte om mee te beslissen? DOED vindt dat hier open en eerlijk over gecommuniceerd moet worden. We hebben circa 25.000 inwoners in de gemeente. We kunnen jullie niet allemaal tevreden houden maar we kunnen wel open en eerlijk communiceren welke belangen doorslaggevend zijn.
DOED pakt aan. Het is tijd voor verandering en het is tijd om de knelpunten in de gemeente op te lossen voor en mét jou. We kunnen het gemeenschapsgeld één keer uitgeven. Dit vraagt om visie, daadkracht en inwonerparticipatie.

Jij DOED ertoe!

Afbeelding