Modderdag in Duiven-Zuidoost

DUIVEN - Woensdag 29 juni is het Modderdag in de wijk Duiven-Zuidoost in de speeltuin aan de Zoete Kroon. Aanvang 14.00 uur

Deze mooie middag voor alle kinderen in Duiven wordt georganiseerd door het Buurtinitiatief Vergroenen Speeltuin Zoete Kroon en het Ouderinitiatief Vrijeschool de Liemers in samenwerking met bedenker IVN. Er is zand en leem, een waterpomp is er al in de speeltuin, zodat kinderen naar hartenlust vies kunnen worden, moddergevechten houden, moddertaarten bakken en een leemhut bouwen met pallets en stro.


Line-dancegroep
op zoek naar
nieuwe leden

GROESSEN  - De leden van de line-dancegroep geven op 7 juli een demonstratie van hun danskwaliteiten tijdens een open lesavond bij ZijActief Groessen. Dat gebeurt in het dorpshuis in Groessen vanaf 19.45 uur. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen, want de groep kan nog nieuwe leden gebruiken. De danslessen, onder leiding van Joyce Driessen, zijn altijd op donderdagavond.


Boeken- en 
kunstmarkt

WESTERVOORT - Zaterdag 25 juni is er van 10:00 tot 16:00 uur een boeken- en kunstmarkt in de Werenfriedkerk aan de  Dorpstraat 61 in Westervoort.

De aanleiding van deze markt is bijzonder. Onlangs is een gemeentelid van de PKN overleden en zij bezat een omvangrijke boeken- en kunstcollectie. Deze wordt te koop aangeboden. Er is voor elk wat wils: romans, sprookjes, mooie reisboeken en naslagwerken. Maar ook LP's, schilderijen en prachtige boeken over kunst. De opbrengst gaat naar Stichting De Vrolijkheid. Deze stichting zet zich in voor kinderen in Nederlandse asielzoekerscentra. Info: Anne tel. 0263112523 of Hetty tel. 0263119426.


Inloopmiddag
bezoekerscentrum
Energiepark
Koningspleij 

ARNHEM - Altijd al eens een windmolen van dichtbij willen bekijken? Kom naar de open inloopmiddag bij het energiepark Koningspleij. Het bezoekerscentrum Koningspleij aan de Nieuwe Havenweg in Arnhem is tot de zomervakantie elke vierde zaterdag van de maand geopend, van 14:00 tot 16:00 uur. De eerstvolgende open inloop is 25 juni.