Lunchbuffet bij
Het Palet

DUIVEN - Het Palet Trefpunt Duiven heeft weer een lunchbuffet op zondag 9 oktober.

Het begint om 11.30 uur. Dan worddt eerst gezamenlijk een kopje koffie gedronken. Het lunchbuffet duurt tot 14.00 uur. De kosten zijn 7.50 euro. Wel graag van tevoren even aanmelden. Dat kan tot vrijdag 7 oktober via telefoonnummer: 06 26804634.

Kleedjesmarkt voor kinderen

DUIVEN - Buurtbewoners organiseren op 2 oktober een kinderkleedjesmark met leuke activiteiten bij Het Palet aan de Mondriaanstraat 14 in Duiven van 11.00 tot 14.00 uur. Kinderen kunnen hun speelgoed hier voor zachte prijsjes verkopen. Een gezellig evenement waar kinderen, ouders, opa's en oma's elkaar kunnen ontmoeten.

Ronde Tafel
Maaltijd

DUIVEN -  Samen eten is ook samen delen: recepten, mooie ervaringen, culturele achtergrondinformatie, zorgen en verdriet.
De Protestantse gemeente en de Sint Willibrordusparochie organiseren daarom elke maand een mooie ontmoeting met een heerlijke maaltijd. De eerstvolgende keer is vrijdag 30 september in de Samen Op Weg Kapel aan de Rijksweg 56b in Duiven. Iedereen kan genieten van een Oekraiense maaltijd.

De ontmoeting begint om 17.00 uur met een happy hour. Alle leeftijden zijn welkom, het hele gezin mag aanschuiven. Voor de kinderen is er een speelhoek.
Het richtbedrag is drie euro. Bezoekers mogen ook zelf een gerecht meebrengen. Meedoen? Meld je aan via Aurore Boersma, 0636226855 of via email aurorboersma@gmail.com.