Marcel Aartzen
Marcel Aartzen

Aquila Sport en Massage

Wil jij ook van je lichamelijke klachten af?

ZEVENAAR – Heb je last van stress, zit je niet lekker in je vel of heb je lichamelijke klachten? Dan is het tijd om eens langs te gaan bij sporttherapeut Marcel Aartzen. Zijn bedrijf Aquila Sport en Massage combineert sporttherapie met (sport)massage. En dat blijkt een succesvolle formule.

Aquila Sport en Massage is sinds maart te vinden op Hengelder 23a, waar Marcel naast zijn praktijk ook een uitgebreide fitnessruimte en massagekamer tot zijn beschikking heeft. De ervaren sportinstructeur kan met zijn behandeltechnieken en gepaste trainingen een hoop betekenen voor iemand met lichamelijke klachten, een blessure of langdurige stress.

De behandeling

Marcel kijkt eerst of de klacht door hem te behandelen is. Daarna gaat hij met verschillende massagetechnieken de huid, het bindweefsel, de fascie, de spieren en gewrichten weer in de juiste balans brengen om zo het herstelproces te versnellen. Ook een op de persoon aangepaste training kan hierbij helpen.

Massages

Marcel's vrouw Mirel speelt ook een grote rol in de gezondheidspraktijk. Mirel ( Be Your Happy Self) is naast massagetherapeut ook energetisch therapeut. Een mooie aanvulling op de sportmassage van Marcel. Ook is Aquila Sport en Massage actief bezig met stoelmassage op locatie bij bedrijven, een goede manier om de vitaliteit van de medewerkers hoog te houden, of zelfs te verbeteren. Sporttherapie is voor iedereen beschikbaar!

Meer weten over Aquila Sport en Massage of meteen een afspraak maken?
Kijk dan op:  www.aquilasport.nl of bel Marcel: 06 46273315 ; Hengelder 23a, Zevenaar.