Informatieavond Stichting 6 minuten zone Westervoort

Algemeen

WESTERVOORT - De Stichting 6 minuten zone Westervoort heeft in samenwerking met de EHBO-vereniging een interessante bijeenkomst georganiseerd voor reanimatie-hulpverleners, sponsoren en andere belangstellenden op donderdag 10 november in Zalencentrum Wieleman.  

De avond begint om 19:30 uur en eindigt 22:00 uur. Het is de bedoeling om via deze bijeenkomst de belangstellenden te informeren over de stand van zaken van het AED-netwerk in Westervoort, allerlei zaken die met reanimatie te maken hebben en uiteraard zoveel mogelijk antwoord te geven op de vragen die er leven. Dr. Ron Pisters, verbonden als cardioloog aan het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem, is bereid gevonden om te vertellen over zijn vakgebied. Daarbij passeren de volgende onderwerpen de revue: het geven van algemene achtergrondinfo/cijfers van reanimaties en een beeld geven wat er dan in het ziekenhuis vervolgens gebeurt. Ook zijn  er enkele hulpverleners en gereanimeerden aanwezig om hun ervaringen te delen. Het kopje koffie of thee bij binnenkomst krijgt u van de Stichting en de EHBO-vereniging. De consumpties in de pauze en na afloop zijn voor eigen rekening. 

Indien u van plan bent te komen, kunt u zich tot 9 november aanmelden bij de secretaris van de Stichting zes minuten zone Westervoort; email: st6minwv@xs4all.nl of bij de secretaris van de EHBO-vereniging Westervoort; email: secretaris@ehbo-westervoort.nl.