Tim Boekhorst
Tim Boekhorst Foto:

Tim Boekhorst (SC Rijnland)

Naam: Tim Boekhorst
Woonplaats: Tolkamer
Geboortedatum: 29-12-1998

1. Club en positie: 

Ik ben begonnen toen ik 6 was bij VIOD in Doetinchem, ik woonde destijds ook in Doetinchem. Hier heb ik gespeeld tot mijn tiende. Toen zijn we verhuisd naar Tolkamer en ben ik bij Sc Rijnland gaan voetballen. Ik heb nog een uitstapje gemaakt naar OBW. Hier heb ik nog 3 seizoenen gespeeld tot ik naar de senioren moest. Toen ik de overstap moest maken van de jeugd naar de senioren heb ik ervoor gekozen om terug te keren bij Sc Rijnland.

2. Gezin:

Zoals ik hierboven al heb vermeld, heb ik tot mijn tiende in Doetinchem gewoond met mijn ouders. Toen zijn we in Tolkamer gaan wonen, waar ik nog steeds woon.

3. Beroep/studie:

Ik ben momenteel werkzaam als beginnend assistent accountant bij Grip Accountants & Adviseurs. Dit doe ik nog in combinatie met school. Ik volg de duale opleiding accountancy aan de HAN in Arnhem. Ik werk op maandag, dinsdag en woensdag. Op donderdag en vrijdag ga ik dan naar school.

4. Favoriete club en voetballer:

Ik ben al sinds klein af aan fan van Feyenoord. Mijn vader is ook fan van Feyenoord, dit heeft hij aan mij doorgegeven. Mijn favoriete voetballer is Lionel Messi, ik vind hem de beste voetballer ooit en kan genieten van hoe hij speelt en de mooie goals die hij maakt.

5. Lastige tegenstander:

Ik vind het lastig om echt een lastige tegenstander te noemen. Ik denk dat ik de derby’s de moeilijkste wedstrijden vind. Deze wedstrijden geven een extra lading en spanning mee. Ook zijn deze wedstrijden altijd zwaar.

6. Hobby’s:

Naast het veldvoetbal, vind ik het erg leuk om vrijdags in de zaal te voetballen. Als ik niet met voetbal bezig ben, ben ik in de sportschool te vinden, waar ik de krachtsport erg leuk vind. 

7. Hoogtepunt en dieptepunt in je voetballeven:

Het hoogtepunt was afgelopen seizoen: het kampioenschap met Sc Rijnland. Ik had nog nooit zoiets meegemaakt. Het dieptepunt was de degradatie uit de 4e klasse in het eerste seizoen dat ik terugkeerde bij Rijnland.

8. Favoriete muziek:

Ik luister eigenlijk van alles. Nederlandse muziek, house en hardstyle zijn mijn favorieten. 

9. Grootste ergernis:

Ik kan er erg slecht tegen als mensen te laat komen. Ook kan ik heel erg slecht tegen mijn verlies.

10. Vakantie:

Ik heb niet echt een favoriete vakantiebestemming. Met mijn ouders gingen we eigenlijk elk jaar naar andere vakantiebestemmingen in Europa. Wat ik erg leuk vond, omdat je dan altijd wel nieuwe dingen tegenkomt. Op vakantie probeer ik zo min mogelijk te doen en lekker uit te rusten. 

11. Droom voor de toekomst:

Met voetballen lijkt het me mooi om zo hoog mogelijk te voetballen met Sc Rijnland. Ik wil graag mijn opleiding halen en uiteindelijk accountant worden.