Het loopt storm bij Oortgiese campers
Het loopt storm bij Oortgiese campers

De Grote Najaar Show
bij Oortgiese campers
op 5 en 6 november

BAAK - De herfst lijkt niet echt het moment om aan een camper vakantie te denken zou je denken. Toch loopt het nu juist storm bij Oortgiese Campers. Veel mensen leggen hun vakantieplannen voor de zomer vast en willen hun droomcamper aanschaffen. Vandaar de grote najaarsshow op zaterdag 5 en zondag 6 november.

Het terrein van Oortgiese Campers staat dit weekend vol met allerlei soorten campers. Klein, heel groot, integraal, half integraal, buscampers en alkoof; alles staat er.

Ongekend groot

De vraag naar campers blijft ongekend groot. Zowel huurcampers als campers voor de verkoop zijn niet aan te slepen. De grote vraag naar campers is natuurlijk positief, maar er zijn leveringsproblemen. Door een gebrek aan onderdelen komt er maar mondjesmaat aanvoer van nieuwe campers. Met name de bus onderstellen zijn het grote probleem. Tot nu toe werden de meeste campers op een FIAT bus onderstel gebouwd. Nu gaan de camper fabrikanten ook over op andere bus merken. Hierdoor is de vraag naar tweedehands campers enorm gestegen. Veel mensen willen geen jaar wachten op hun droomcamper en gaan dus voor een jonge occasion.

Showterrein

Tijdens de najaarsshow is de locatie van Oortgiese Campers omgetoverd tot een feestelijk show terrein. Er is een mooie selectie aan occasions te zien zijn en ook een deel van de huurvloot gaat verkocht worden. Er staan ook verschillende huur modellen klaar, zodat men goed kan vergelijken wat de ideale camper is.
Er kan achter de schermen gekeken worden in de verschillende werkplaatsen zoals de werkplaatsen voor het bus onderhoud en APK en de werkplaats voor het campergedeelte waar alle accessoires opgebouwd worden. Iedereen is van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 op Dambroek 16A in Baak.

Meer informatie hierover of over alle verkoop Campers op: www.oortgiesecampers.nl of 085-773 10 22.