Speel mee met de WK Toto SC Westervoort FIFA WorldCup 2022 Qatar

WESTERVOORT - Er is heel wat om te doen geweest: de toewijzing van het WK 2022 aan gastland Qatar. Hoe anders gaat dat bij Sportclub Westervoort. 

De organisatie van de toto mag haar kunstje nog eens herhalen vanwege de goede resultaten van vorig jaar. We hopen van deze vijfde editie opnieuw een succes te maken. En dat kan alleen samen met jullie! Een recordaantal deelnemers had zich vorig jaar ingeschreven voor de toto van het EK 2020, die in 2021 werd gehouden vanwege de coronapandemie. Dat leverde een mooi bedrag op voor de vereniging, maar vooral niet te vergeten een flinke dosis plezier voor alle deelnemers. Dankzij onze sponsors mogen we weer mooie prijzen weggeven op basis van het klassement én verloting.

Subklassement

Maak ook vooral een subklassement aan voor je familie, team, vrienden en/of collega's. Dat levert extra spanning en plezier op! Voor drie euro koop je bij iemand van de organisatie een registratiecode waarmee je je kunt registreren. De namen van de organisatoren zijn te vinden via de website van Sc. Westervoort. Als je geregistreerd bent, dan maak je automatisch kans op prijzen bij de loting naast natuurlijk de klassementsprijzen. De volledige opbrengst komt ook dit jaar weer ten goede aan de vereniging.

Inschrijven

De openingswedstrijd van het toernooi is de wedstrijd van Qatar tegen Ecuador op 20 november 2022 om 17:00 uur. Tot die tijd kun je je inschrijven. Vragen? Neem contact op met John Kemper, organisatie WK-toto 06-23559312.