Sporten bij sportvereniging Thuve

Algemeen

DUIVEN - Sportvereniging Thuve biedt een uitgebreid aanbod aan sport- en beweegactiviteiten. 

-Ouder peuter gym. Bij ouder peuter gym worden zowel peuter als ouder uitgedaagd tot bewegen op een speelse manier. Ontdekken, klauteren, springen, zwaaien en rollen en dit alles onder deskundige leiding. 

Goed voor het zelfvertrouwen van uw kind en zijn of haar motorische ontwikkeling. Vrijdag van 09.30 tot 10.30 in de turnhal van Triominos. 

-Peuter gym. Bij kleuter gym gaan de kleuters zelf ontdekken wat ze kunnen en durven onder deskundige leiding. Belangrijk in de lessen is de nadruk op dingen die goed gaan en dat ze uitgedaagd worden. Zo wordt er ingespeeld op de nieuwsgierigheid van de kleuter bij verschillende vormen van beweging. 

Ook spel en toestellen komen aan bod net zoals de motorische ontwikkeling van ieder kind. Donderdag van 15.00 tot 16.00 uur (4 t/m 6 jaar) in de turnhal van Triominos.

- Meer bewegen voor 60+. Iedere maandagmorgen is er een sportuurtje voor 60 plussers. De les bestaat uit diverse oefeningen op muziek. We beginnen met een warming up zodat de spieren lekker warm worden. 

De les bestaat uit oefeningen voor zowel het versterkend als soepel houden van de spieren. Ook wordt er gewerkt aan conditie en geheugen. Dit alles op muziek. De les wordt afgesloten met een cooling down. Het sociale aspect is ook belangrijk en na de les is er gelegenheid om samen een kopje koffie te drinken. Iedere maandag van 10.00 tot 11.00 uur in de dansstudio van Triominos.
Meer info: www.svthuve.nl