Afbeelding
Foto:

Begin de lente goed met 'Samen Sportief Groessen Duiven Loo'

GROESSEN - Op dinsdag 21 maart begint officieel de lente. Dit lijkt het Dorpshuis Groessen een uitstekende datum om een nieuw initiatief te faciliteren: 'Samen Sportief Groessen Duiven Loo.'

Een sportief, gezond en gezellig treffen voor ongeveer 15 deelnemers vanaf 60 jaar vanuit Groessen, Duiven of Loo. Wekelijks een uur buiten sporten, op je eigen niveau.
Een praatje en kennismaken met anderen staat centraal tijdens dit actieve buitensport-, spel- en beweeg-uur, waarbij vrijwilligers na afloop een gezonde sportlunch verzorgen. Het programma: 11:00- 11:30: vrije inloop met een kopje koffie/thee, 11:30-12:30: sport uur (ieder op zijn/haar eigen niveau) onder begeleiding van een gediplomeerde trainer, 12:30 – 13:30 gezamenlijke gezellige lunch in het dorpshuis. De kosten bedragen 5 euro per deelnemer per keer. "Hiervoor krijgt u een sportief en gevarieerd outdoor trainingsuur aangeboden door een gediplomeerde trainer en wordt het sport uur gezamenlijk afgesloten met een gezonde lunch. U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar: Dorpshuisgroessen@hotmail.com met vermelden van voor- en achternaam, leeftijd en telefoonnummer waarop u bereikbaar bent. De maximale groepsgrootte is in verband met de individuele aandacht door de trainer en de veiligheid vastgesteld op 15 deelnemers. Overige aanmeldingen komen op een wachtlijst."

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding