Taizévieringen

DUIVEN/WESTERVOORT - Op zaterdag 25 maart wordt er in Duiven in de Remigiuskerk een Taizéviering gehouden. 

Deze begint om 19.00 uur, maar vanaf 18:30 uur is de kerk al open, om je in stilte voor te kunnen bereiden. Het thema is: "Kom naar buiten”. Een week later, op 1 april, wordt er in de Werenfriedkerk van de PKN, aan de Dorpstraat 61 te Westervoort, een tweede Taizéviering gehouden. De aanvangstijd is 19:00 uur. Vanaf 18:30 uur is de kerk open. Het thema is dan: "Gezegend hij die komt”. De vieringen zijn meditatievieringen, met een paar lezingen uit de bijbel, gebeden, stilte, door jezelf geformuleerde voorbeden, maar vooral met veel zang en liederen uit Taizé die een aantal keren herhaald worden. In de aanloop naar de vieringen staan er drie repetitieavonden voor enthousiaste zangers en muzikanten op de agenda, onder de bezielende leiding van Regina Witte. Repetitiedata zijn: vrijdagen 10, 17 en 24 maart van 19.15 tot circa 21.00 uur in het parochiecentrum naast de Remigiuskerk. 

Wees welkom zangers en muzikanten! Aanmelden als zanger of muzikant kan op taizeliemers@gmail.com. Als je mee wilt doen, ben je uiteraard niet verplicht om bij beide Taizévieringen aanwezig te zijn. Wil je meer informatie over Taizé? Kijk op www.taize.fr/nl

Vieringen
St. Remigius

Vrijdag: 10 maart om 10.30 uur. Eucharistieviering.  Voorganger:  Pastoor ThanhZondag: 12 maart om 11.00 uur. Gebedsdienst.  Voorganger: Parochianen. Gebedsintenties 10 maart Joep Spaan, Lies Spaan-Verhoeven, Stien van Huet, Joop Aalbers.  Jaargedachtenis: Henk Kerseboom. Gebedsintenties 12 maart:  Joep Spaan, Lies Spaan-Verhoeven, Stien van Huet.