Lex van Diepen, dirigent van Con Brio (Foto: PR)
Lex van Diepen, dirigent van Con Brio (Foto: PR) Foto: Eigen foto Con Brio

Koor Con Brio houdt open repetities



WESTERVOORT - Iedere dinsdagavond van 20.00-22.00 uur houdt het christelijk gemengd  koor Con Brio haar repetities in het Paalmanhuis naast de Werenfriedkerk in Westervoort.

"Er wordt hard gewerkt aan de kwaliteit van de zang en er is in de pauze tijd voor ontspanning met koffie of thee. Het koor zingt onder leiding van onze gedreven dirigent Lex van Diepen. Hij weet de koorleden te boeien met zijn stijl van instuderen.

Tot de zomer worden er open repetities gehouden, behalve op 28 maart, 25 april en 30 mei. Als u belangstelling hebt, kunt u vrijblijvend de sfeer komen proeven  en luisteren. Zorgt u wel dat u ruim op tijd aanwezig bent, zodat de repetitie, die om 20.00u begint,  niet verstoord wordt.

Bent u geïnteresseerd om lid te worden, dan zijn noten lezen en zangervaring  een pré, maar niet verplicht. Het vierstemmig koor dat in meerdere talen zingt, kan vooral mannenstemmen gebruiken, maar sopranen en alten zijn ook welkom. Zingen is goed voor lichaam en ziel! Het koor nodigt u van harte uit om een kijkje te komen nemen.